Over ons

Karapetyan Advocatenkantoor

Welkom bij Karapetyan Advocatenkantoor, waar rechtvaardigheid en expertise samenkomen. Bij ons vindt u betrokkenheid, ervaring en toewijding die uw zaak verdient.

Mr. Karapet Karapetyan

Advocaat/Oprichter

Over het kantoor

Mr. Karapet Karapetyan

Karapet Karapetyan is de oprichter van Karapetyan Advocatenkantoor. In 2011 is hij afgestudeerd aan de Radboud Universiteit van Nijmegen in de Onderzoeksmaster Onderneming & Recht. Naast zijn studie heeft Karapetyan op het hoogste niveau topsport beoefend (kick- en thaiboksen). Hij heeft meegedaan aan internationale wedstrijden over de hele wereld.

Karapetyan is een gedreven persoon die weet wat hij wil en de middelen weet te vinden om dat doel te bereiken. ‘Waar een wil is, is er een weg’ is dan ook het motto die zijn leven en zijn werk kenmerkt. De topprestaties in de sport en in zijn juridische carrière zijn sporen die dankzij zijn levensmotto zijn achtergelaten. Zijn vechtlust en strijdkracht weet hij ook in de rechtszaal en daarbuiten tentoon te stellen. Door zijn sterk analytische vermogen weet Karapetyan elke ingewikkelde kwestie op juridisch relevante punten te ontrafelen en met praktische oplossingen tot een goed einde te brengen. Naast Nederlands spreekt Karapetyan vloeiend Engels, Duits, Armeens en Russisch en kan indien nodig in deze talen met zijn cliënten communiceren.

De drijfveer van mr. Karapetyan om als advocaat aan de slag te gaan zit hem in zijn rechtvaardigheidsgevoel. “Ik wil weten wat mijn rechten zijn en daarvoor opkomen. Dat doe ik ook graag voor anderen.” Zijn winnaarsmentaliteit zet hij dan ook in om die rechtvaardigheid te bewerkstelligen.

Karapetyan Advocatenkantoor werkt samen met Van der Wal Advocatenkantoor. De werkzaamheden bij het kantoor worden voor eigen rekening en risico verricht. Advocaat mr. drs. R.J.H. van der Wal neemt de zaken van mr. K. Karapetyan in overleg waar bij diens afwezigheid.