Over het kantoor

Mr. Karapet Karapetyan

Karapet Karapetyan is de oprichter van Karapetyan Advocatenkantoor. In 2011 is hij afgestudeerd aan de Radboud Universiteit van Nijmegen in de Onderzoeksmaster Onderneming & Recht. Naast zijn studie heeft Karapetyan op het hoogste niveau topsport beoefend (kick- en thaiboksen). Hij heeft meegedaan aan internationale wedstrijden over de hele wereld.

Karapetyan is een gedreven persoon die weet wat hij wil en de middelen weet te vinden om dat doel te bereiken. ‘Waar een wil is, is er een weg’ is dan ook het motto die zijn leven en zijn werk kenmerkt. De topprestaties in de sport en in zijn juridische carrière zijn sporen die dankzij zijn levensmotto zijn achtergelaten. Zijn vechtlust en strijdkracht weet hij ook in de rechtszaal en daarbuiten tentoon te stellen. Door zijn sterk analytische vermogen weet Karapetyan elke ingewikkelde kwestie op juridisch relevante punten te ontrafelen en met praktische oplossingen tot een goed einde te brengen. Naast Nederlands spreekt Karapetyan vloeiend Engels, Duits, Armeens en Russisch en kan indien nodig in deze talen met zijn cliënten communiceren.

De drijfveer van mr. Karapetyan om als advocaat aan de slag te gaan zit hem in zijn rechtvaardigheidsgevoel. “Ik wil weten wat mijn rechten zijn en daarvoor opkomen. Dat doe ik ook graag voor anderen.” Zijn winnaarsmentaliteit zet hij dan ook in om die rechtvaardigheid te bewerkstelligen.

Karapetyan Advocatenkantoor werkt samen met Van der Wal Advocatenkantoor. De werkzaamheden bij het kantoor worden voor eigen rekening en risico verricht. Advocaat mr. drs. R.J.H. van der Wal neemt de zaken van mr. K. Karapetyan in overleg waar bij diens afwezigheid.

Contact

Karapetyan Advocatenkantoor
Beursstraat 11-A, 7551 HP, Hengelo
info@karapetyanadvocatenkantoor.nl
Mobiel: 06 -15 655 606
Fax: 074-291 48 85

GLORY-vechter Karapetyan begint per augustus eigen advocatenkantoor

Jul 7, 2016 Karapet Karapetyan, een naam die we als vechtsportliefhebbers allemaal kennen van de vele kickbokspartijen die hij heeft gevochten over de hele wereld, en op het hoogste niveau. Wat niet iedereen weet, is dat deze kickbokskampioen ook intellectueel op hoog niveau kan ‘vechten’.

Lees verder

Column: Karapet Karapetyan, een korte kennismaking!

Jul 14, 2016 “Kickboxen en advocatuur, dat lijkt wel een rare combinatie. Dat was tenminste de reactie die ik kreeg van een advocaatcollega tijdens mijn studentstage in Amsterdam, toen hij mij vroeg wat mijn hobby’s zijn en waarop ik antwoordde: kickboksen.”

Lees verder

Karapet staand

Voor iedere in Nederland ingeschreven advocaat geldt dat hij zich aan de regels van de Orde, de Advocatenwet en gedragsregels dient te houden. Deze regels kunt u hier vinden. Het kantoor staat bij het Handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) ingeschreven onder handelsregisternr. 60877030.

 

© Copyright 2018

Karapetyan Advocatenkantoor – All rights reserved.

Algemene VoorwaardenPrivacy statement

Ontwikkeld & ontworpen door ASIM development

  Ontwikkeld & ontworpen door ASIM development